Kitalált csaták

Kitalált csaták

A negyedik évad részei

2017. március 28. - Elessar18

download_4.jpg

1, A FENEVAD

Három személy kutat egy olyan személy(ek) után aki(k) felelősségre vonható(k) a hónapok óta eltünő jószágok miatt. Mire megtalálják őket kiderül, hogy ők nem tehetnek róla. Most akkor ki a rabló?

2, THORONGIL VISSZATÉR

Közkívánatra visszatér Thorongil a csillagos sas. Aki a fiatal Aragorn álnéven. Éppen a legjobkor bukkan fel Rohanban. Thengelt segíti meg tudásával és harci készségeivel amikor Umbarból kalózflotta evez felfelé a Vas-folyón.

3, KÉK-HEGYSÉG

A törpök egyik otthonát megtámadta egy rhudaúri orksereg. Fili és Kili nem sok reménnyel és eséllyel próbálja feltartani az orkokat hiszen a sereg javával, a nagybátyjuk Thorin most máshol csatázik. Szerencsénükre a legvégső reménytelenségben erősítés érkezik.

4, KIÉ AZ ERDŐ?

Egy barátom Sinka Miklós ajánlotta nekem a csata összetételét és rám bízta a leírását.

Celeborn, lothlórien királya el akarja foglalni a rhúni erdőt. Egészen az ellenséges királyhoz menetelnek. De már késő volt a megvívásra. Miért?

5, MORDOR FELEMELKEDÉSE

1640-ben a gondori és rohani emberek felfedezést tettek a lepusztult és (látszólag) kihalt Mordorba. A nemvárt meglepetés az életükbe került.

6, GONDOR NEM FELEJT

Az északi királyság nagy bajban van. Gondorra támaszkodik ségítség gyanánt. Szerintetek megkapják?

7, A LOVASURAK HARAGJA

Fengel, Rohan királya Rhúnba megy szövetséget kötni az ottani királlyal. Egy beszélgetésük közben azonban váratlanul meggyilkoják. A nép a Rohír királyt tartja felelősnek és kivégzik. Fiai bosszút esküsznek.

8, ANGMAR BOSSZÚJA

A bolg vezette hadak súlyos veszteségeket mérnek a lindoni tündehadra.

9, A 29- ES ZÁSZLÓALJ

Egy nagy bosszúhadjáratban csak egy gondori zászlóalj bizonyul sikeresnek aki ezzel világhírű lesz. A 29- es számú.

10,  A FEHÉR KÉZ KALAPÁCSA

Szarumán kitenyésztette az Uruk-Hait de ez nem volt elég. Vasudvard ostrom alatt állt. Legolas és tündéi ostromolták. A csatát viszont az orkok nyerték meg Szarumán új teremtményeivel. Valyon mi az?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-ami-csata.blog.hu/api/trackback/id/tr3212383285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása