Kitalált csaták

Kitalált csaták

Jön a hatodik évad

2018. május 11. - Elessar18

 battle_by_raymondminnaar-d5tyb2r.jpg

1, Emyn Uiral, Alkonydombok

 

Ismét visszatérünk Középfölde Harmadkorához és a 33. csatával párhuzamban, volt egy másik összetűzés is mit Thorin és törphada intézett az orkok egyik csapata ellen, hogy aztán győztesen térjen vissza a 33. rész végére és unokaöccseivel karöltve levágja a Kék-hegységben lévő Thorin-csarnokát megtámadó orkok maradékát.

 

2, Az emberek összefognak

 

A híres gondori 29-es zászlóalj ismét bizonyít, ezúttal betartva Rohan és Gondor közti megállapodást, vagyis elesni a másik királyság védelmében. Nagyon is úgy tűnik, eme bátor harcosok közül is hullanak, majd páran, mikor a Vas folyó gázlója ismét vért lát.

 

3, A déli nép

 

E cím mindent elárul, annak aki ismeri Középfölde népeit és tájait. Harad népéről lesz szó, kiknek serege megerősödött és mi más is lehetett volna céljuk, minthogy Gondor területein fosztogassanak. Ez volt a második csata Dél-gondorban.

 

4, A Lovasurak haragja 2

 

Thengel és testvérei nagy győzelmet arattak az apagyilkos új rhúni király aranyserege felett. Most üldözik őket és érik a következő csata.

 

5, Lórieni Tündék Hőstettei

 

Dol-Guldur orkjai Szaurontól egyértelmű parancsot kaptak: hullassák Celeborn népének vérét!

 

6, Az Ádáz tél

 

Angmar gonosz szelei, dermesztő fagyot hozott északra és a tél rémisztőbb volt, mint valaha. Nyugaton ugyanúgy lesújtott minden előre, mint keleten. Szerte északon hatalmas fehér farkasok vonultak le délnek, hátukon orkokkal, fosztogatni és legyilkolni a túlélőket. A Beornfiak próbálnak védekezni ellenük.

 

7, Forodwaith

 

Észak legészakibb része, minden egyes lényre halálos veszélyt jelent. A forocheli-hóembereket 2 nappal ezelőtt rohanták le az orkok. Númenor katonái kötelességüknek érzik a segítségnyújtást.

 

8, Amon-Súl ostroma

 

A Harmadkor 1409-ben járunk. Angmar nagy sereget toborzott és körbezárta Amon-Súlt, széltetőt.

 

9, Ithilia Kószái

 

Faramir és emberei újabb felderítő útra indulnak és összeütköznek két ork sereggel. 

 

10, A Nagy ostrom

 

3 Emberkirályság egyesítette erejét és megtámadta Eärnurt és vele Minash Tiritht. ( 4 oldalas Extra rész)

A bejegyzés trackback címe:

https://minden-ami-csata.blog.hu/api/trackback/id/tr1613907656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása